Badkläder

Badkläder

Bland våra badkläder för dam hittar du både bikinis, tankinis och baddräkter i snygga mönster och färger. Stöd dina kurvor med en bikini bh med bygel och en bikini trosa med hög midja. Hos oss hittar du baddräkter och bikinis för stor byst som håller brösten på plats, så att du kan slappna av och ha det skönt på stranden. Vill du ha lite mer täckning har vi snygga tankinis som skyddar mot solen och som praktiskt kan matchas med din favorit bikinitrosa!


Under många år var Miss Mary ett renodlat underklädesföretag, men sedan några år tillbaka erbjuder vi även prisvärda badkläder i högkvalitet till våra kunder.


Badkläder i flera storlekar


Badkläder är ett plagg som ska sitta skönt och bra oavsett om du ska ligga på stranden och sola eller om du ska åka rutschkanan med barnen. Vi har tagit med oss expertisen från våra 60 år i underklädesbranschen när vi tillverkat våra badkläder så att de ska hålla samma höga kvalitet och komfort som du kan hitta i vårt övriga sortiment. Det har resulterat i ett noga utvalt utbud av badkläder i flera storlekar, allt för att var och en ska hitta badkläder utifrån sina preferenser.


Mönstrade eller enfärgade badkläder för dam?


Oavsett om du är på jakt efter en enfärgad bikini eller en mönstrad baddräkt har vi något som passar. Mönstrade badkläder kan ge ett uttrycksfullt och livligt utseende till din strand- eller poolstil. Mönster kan variera från djärva och färgglada till subtila och eleganta, vilket ger dig möjlighet att hitta något som passar din personliga stil. Vissa mönster, som ränder eller blommor, kan ha en kamouflerande effekt och göra det svårare att skilja eventuella problemområden.


Enfärgade badkläder är däremot ofta tidlösa och kan vara ett säkert val som aldrig går ur stil. Enfärgade plagg är enkla att matcha med olika tillbehör och kan användas om och om igen utan att se utdaterade. Enfärgade badkläder kan hjälpa till att framhäva din silhuett och ge ett elegant och sofistikerat utseende.


Oavsett om du föredrar mönstrade eller enfärgade badkläder är det viktigaste att välja något som du känner dig bekväm och självsäker i. Prova olika stilar och mönster för att se vad som passar dig bäst och kom ihåg att det viktigaste är att känna dig fantastisk i dina nya badkläder.


Hitta rätt badkläder för dig


Förutom att kunna filtrera efter mönster och färger kan du filtrera vårt utbud av badkläder efter vaddering och på så sätt välja bland ovadderade och vadderade modeller. Vadderade kupor kan exempelvis erbjuda extra stöd och formning, vilket kan vara särskilt fördelaktigt för kvinnor med större bröst eller för dem som vill ha en lyftande effekt. De kan hjälpa till att undvika genomskinlighet och ge en mer täckande look, vilket kan vara praktiskt för de som föredrar mer modesta badkläder. Vadderade kupor kan även hjälpa till att forma brösten och ge en jämnare och mer enhetlig siluett, vilket kan vara fördelaktigt för en mer slät look.


Ovadderade kupor däremot ger en mer naturlig silhuett och kan vara mer bekväma för vissa personer, eftersom de inte har extra fyllning som kan kännas tungt eller begränsande. Ovadderade kupor upplevs ofta svalare att bära eftersom de inte har extra lager av material som kan hålla värmen. Ovadderade kupor ger även mer flexibilitet när det gäller form och passform, eftersom de formar sig efter kroppens naturliga konturer.


Hitta snyggaste badkläderna för dam hos Miss Mary!