Tankini

Hitta den perfekta tankinin hos oss för sommarens alla lata stranddagar. Enligt oss erbjuder tankinis det bästa av två världar : baddräktens täckning i kombination med funktionaliteten hos en bikini. Den ger mer täckning när du går runt på stranden och kan enkelt vikas upp när du ligger i stolen och vill ha extra sol. Du matchar den enkelt med dina favorit bikinitrosor och kombineras lätt med andra strandplagg och strandaccessoarer.


Populärt badplagg


Tankini har blivit ett alltmer populärt badplagg, och vi förstår verkligen varför. Den tvådelade baddräkten består oftast av linne och byxa där linnet kan ha inbyggd vaddering eller bygel. Den tvådelade lösningen gör att du enkelt kan välja om du vill rulla upp linnet för att sola magen eller ha det nerrullat om du vill dölja magen när du sitter och läser i solstolen eller ska gå en promenad längs vattenbrynet. Vårt utbud innehåller även tankinis där nederdeln är en kjol för en fin passform och om du önskar att täcka mer av nederdeln än vad en bikinitrosa gör.


Tankini med bygel eller utan?


Valet mellan en tankini med eller utan bygel beror på personliga preferenser och behov. Här är några överväganden för båda alternativen:


Tankini med bygel:
En tankini med bygel kan erbjuda extra stöd och lyft för brösten, vilket kan vara fördelaktigt för kvinnor med större bröst eller för dem som vill ha extra support. Bygeln hjälper även till att forma brösten och ge en jämnare silhuett, vilket kan vara fördelaktigt för en mer definierad look. För vissa kvinnor kan en bygel ge en känsla av säkerhet och komfort genom att hålla brösten på plats under aktiviteter som simning eller strandaktiviteter.


Tankini utan bygel:
En tankini utan bygel ger en mer naturlig känsla och rörelsefrihet, vilket kan vara mer bekvämt för vissa personer som inte gillar känslan av en bygel. Eftersom utan en bygel kan tankinin vara mer flexibel och anpassningsbar till olika kroppsformer och rörelser, vilket gör den idealisk för aktiviteter som strandvolleyboll eller strandpromenader. För vissa personer kan en bygel vara obehaglig eller skapa tryckpunkter, så en tankini utan bygel kan minska risken för obehag under långa perioder.


Valet mellan en tankini med eller utan bygel baseras på personlig preferens och beror på individuella behov och önskemål. Det viktiga är att prova olika alternativ för att se vad som passar bäst för din kroppstyp och din personliga stil.


Tankini större storlekar


Tankini är det perfekta valet för dig som föredrar mer täckning än vad en bikini erbjuder, men vill undvika en hel baddräkt. Den täcker vanligtvis magen och ger en bekväm och förtroendeingivande passform. För kvinnor med större byst kan en tankini med bygel eller inbyggd bh erbjuda extra stöd och komfort jämfört med en vanlig bikini.


Vi har ett brett utbud av storlekar allt från storlekarna 38 - 60 och B-G i kupan. Om du är osäker på vilken storlek du bör köpa så kan du kika in vår storleksguide eller kontakta vår kundservice för personliga tips och råd.