Ångerrätt, retur, byte & reklamation

Ångerrätt, retur & byte

Enligt lag har du 14 dagars ångerrätt. Hos Miss Mary har du alltid 100 dagars ånger- och returrätt. Vid byte eller retur, skicka varorna i samma skick som de kom. Fyll alltid i den bifogade retursedeln. Det går bra att returnera varorna i samma påse som de kom i och skicka som ett vanligt brev, spårbart är inte nödvändigt. Glöm inte att frankera försändelsen. Ångrar du ditt köp eller vill göra ett byte står du för returfrakten. Ånger-, retur- och bytesrätt gäller givetvis inte om varan är använd.
Reklamationer av använda, otvättade plagg behandlas ej.
Tyvärr kan vi inte hantera byten. Vi ber dig skicka varan i retur och göra ny order på den vara du vill ha istället.


Är varan felaktig eller felexpedierad står vi för returfrakten. Kontakta då vår kundtjänst för närmare instruktioner. Har du frågor om din retur kan du kontakta vår kundtjänst per telefon
033-22 22 20.


Vid en retur återbetalar vi dina pengar inom 14 dagar från det att returen aviserats oss, dock inte förrän varan har blivit mottagen och kontrollerad av oss.


Returadress:
Miss Mary of Sweden
U-234
202 29 Malmö


Här hittar du även konsumentverkets blankett för ångerrätt. (frivillig att fylla i, den krävs ej för att ångra ditt köp och returnera dina varor - det enda du behöver fylla i för att ångra ditt köp, göra en retur eller ett byte är den retursedel som fanns med i din leverans)

Reklamation

Vi är tacksamma för din hjälp med att påpeka eventuella felaktigheter på varan. Har du anmärkning mot levererad vara och vill göra reklamation så returnera varan snarast till oss. Du har tre års reklamationsrätt enligt Konsumentköplagen. 2 månader anses alltid som skälig tid för anmälan. Vi ersätter dig för eventuella fraktkostnader samt andra kostnader som uppkommit i samband med reklamationen, tex bensinkostnader, parkeringskostnader, telefonkostnader och liknande. Avser reklamationen en använd vara, vänd dig till vår kundtjänst för närmare instruktioner. Reklamationer av använda otvättade plagg behandlas ej.


Vid en eventuell tvist hänvisas alltid till Allmänna reklamationsnämnden. Miss Mary följer alltid nämndens rekommendationer