Trosor

Hos oss kan du handla behagliga trosor och gördlar i klassiska modeller. Med en passform som håller vad den lovar ger de dig underbar komfort hela dagen. Välj bland klassiska underklädesmaterial och spetsar, naturfiber och följsamma material som är så sköna att de känns som en andra hud. Underkläder som skaver, glider upp och skär in på fel ställen. Vi har alla någon gång råkat ut för det, och visst är det irriterande? Vi bär trosor varje dag, därför är det viktigt att hitta en som är behaglig att ha på sig under hela dagen.


Olika tillfällen kräver också olika typer av trosmodeller. Vare sig du vill du ha en sömnlösa som blir osynliga under tighta kläder eller med långa ben för att förhindra lårskav, så har vi något för dig.


Snygga och bekväma


Vårt sortiment tillverkas i olika material för att passa olika preferenser och behov. Kanske är du en sån som älskar bomullstrosor, som är extra mjuka och snälla mot huden. Eller varför inte testa en modell som är gjord i vårat unika material cool sensation, som kyler huden 1–2 grader och som håller huden torr?


Hur hittar man rätt trosa?


Att hitta rätt beror på personliga preferenser och behov. Här är några tips som kan hjälpa dig:
• Storlek och passform: Se till att välja rätt storlek för att undvika att de är för tighta eller för lösa. En bra passform är viktig för komforten.
• Material: De finns i olika material, såsom bomull, spets, mikrofiber och mer. Välj ett material som känns bekvämt mot din hud och passar för användningen, till exempel andas bra för vardagsbruk eller har elastan för träning.
• Stil: Det finns olika stilar inklusive hipsters, stringtrosor och briefs. Välj en stil som du tycker är bekväm och passar ditt användningsområde.
• Användning: Tänk på när och var du kommer att använda de. För dagligt bruk kanske du föredrar bekväma och mjuka, medan du för speciella tillfällen kanske vill välja något mer elegant.
• Färg och mönster: Välj färger och mönster som du tycker om och som passar din garderob. Det kan vara roligt att variera och ha olika stilar för olika tillfällen.


• Tvättinstruktioner: Kontrollera tvättinstruktionerna för att se till att du kan underhålla på rätt sätt och förlänga deras livslängd.
Kom ihåg att det viktigaste är din personliga komfort och att välja trosor som passar din stil och behov.


Höga trosor


Höga trosor är ett populärt val för många kvinnor och erbjuder flera fördelar. Passformen spelar en avgörande roll, eftersom höga trosor ger extra täckning och stöd, särskilt runt magområdet. Se till att välja en storlek som sitter bekvämt och ger den önskade täckningen. Materialet är en annan viktig aspekt. Bomull är ett vanligt val på grund av dess andningsförmåga och bekvämlighet, medan spets eller mikrofiber kan ge en mer elegant eller smidig look. Stilen varierar också, och höga trosor finns i olika utföranden som briefs och shaping trosor. Välj en stil som passar dina preferenser och behov.


Trosor med extra stöd & täckning


Höga trosor är ofta ett bra val när du behöver extra stöd eller täckning, särskilt under tighta kläder eller klänningar. De kan också vara bekväma för daglig användning om du föredrar den högre passformen. Se till att de har en elastisk linning som sitter bekvämt runt midjan utan att skära in, vilket är viktigt för att undvika obehag och ge en smidig siluett. Följ tvättinstruktionerna noggrant för att bevara kvaliteten och passformen på dina höga trosor. Prova olika varumärken för att hitta de höga trosor som passar dig bäst, med fokus på både kvalitet och design. Kom ihåg att det viktigaste är dina personliga preferenser och komfort när du väljer höga trosor, så experimentera med olika stilar och varumärken för att hitta det som passar bäst för dig.