Trosor

Hos oss kan du handla behagliga trosor och gördlar i klassiska modeller. Med en passform som håller vad den lovar ger de dig underbar komfort hela dagen. Välj bland klassiska underklädesmaterial och spetsar, naturfiber och följsamma material som är så sköna att de känns som en andra hud.


Trosor som skaver, glider upp och skär in på fel ställen. Vi har alla någon gång råkat ut för det, och visst är det irriterande? Vi bär trosor varje dag, därför är det viktigt att hitta en trosa som är behaglig att ha på sig under hela dagen.
Olika tillfällen kräver också olika typer av trosmodeller. Vare sig du vill du ha en sömnlös trosa som blir osynlig under tighta kläder eller trosor långa ben för att förhindra lårskav, så har vi något för dig.
Våra trosor tillverkas i olika material för att passa olika preferenser och behov. Kanske är du en sån som älskar bomullstrosor, som är extra mjuka och snälla mot huden. Eller varför inte testa en trosa som är gjord i vårat unika material cool sensation, som kyler huden 1-2 grader och som håller huden torr?
Vilken trosa du än är ute efter, har vi svaret. Hitta dina nya vardagsbästisar i underklädeslådan hos oss!