Spela Produktvideo

Lovely Jacquard framknäppt bh

Bygelfri
549 kr
Hur många gånger kan man tvätta en bh? Vi har testat! Den mest hållbara bh:n kommer alltid vara den du kan använda under lång tid. Därför har vi testat att tvätta våra BH:ar 100 gånger. Som enda underklädesmärke i världen erbjuder Miss Mary nu en 100-tvättarsgaranti.
Läs mer
Framknäppt bh utan bygel och med extra högt skurna kupor. Perfekt för kvinnor som föredrar heltäckande bh och/eller vill undvika vridrörelser. Längs underkupan finns en vadderad lyftkonstruktion som ger mycket bra stöd och lyft till bysten. Extra högt skurna helkupor med tvådelad skärning skapar en något spetsig siluett. Vadderade, reglerbara axelband som inte glider ner. Extra brett band under bysten ger ökad komfort och stöd. Bred u-formad rygg i stumt material ger bra support och har slätande effekt.

Eftersom knäppningen på bh:n är framtill har den endast en hak & hysk i bredd, så tänk på att mäta bandstorleken (omkretsen under bysten) extra noggrant för att få den storlek som passar dig perfekt.

• Framknäppt - Lätt att ta av och på.
• Vadderad stödkonstruktion ger lyft.
• Extra hög skärning ger full täckning.
• Bred rygg ger slätande effekt.
• Vadderade reglerbara axelband som inte glider ner.
Tvättinstruktioner: Fintvätt 40°
Material: 77% polyamid, 15% elastan, 8% polyester.
Hak och Hysk: B-C 80-90: 7 på höjden. B-C 95-110: 8 på höjden. D-E 80-90: 8 på höjden. D-E 95-110: 9 på höjden. F-G 80-90: 9 på höjden. F-G 95-110: 10 på höjden.
Artikel id: 242502
Visa Mer