Vilken BH-personlighet är du?

20 Aug 2020 11:46
Annica Svensson

Vilken bh man föredrar är väldigt individuellt. Väljer du din bh efter hur den ser ut eller för att den är så bekväm? Kanske utseende och komfort spelar mindre roll och du istället är ute efter mer praktiska egenskaper. Vi har listat de 5 vanligaste bh-arketyperna och valt ut ett bh tips för varje personlighet. Vem är du?


Komfortälskaren


För komfortälskaren handlar det mest om hur skön bh:n är att ha på sig. Det ska vara mjukt material, och inget som vare sig klämmer eller skaver. Den ultimata bh:n är helt enkelt en som är så skön att man inte känner att man har den på sig. Hon är inte bäst på bh-terminologi eller vet inte direkt vad egenskaper på en bh, som exempelvis sidostöd, egentligen innebär. Det som är avgörande är själva känslan hon får när hon sätter på sig plagget. Och älskar hon den så blir den bh:n genast hennes förstaval i garderoben. Hon äger gärna flera exemplar av samma bh. Har man väl hittat sin favorit så har man. Komfortälskaren är lojal och pålitlig, precis som hon vill att hennes bh ska vara.

Vårt toppval för Komfortälskaren: LOVELY LACE. Detta är verkligen en bh som hon kan stå upp för. Den har breda vadderade axelband, mjuk bomull och elastisk spets, är bygelfri och erbjuder helt enkelt den skönaste komforten hon någonsin känt på en bh. Dessutom älskar hon att den finns i så många olika färger. Det blir helt enkelt en färg för varje dag i veckan.


Den Självsäkra


Den självsäkra vet att en välsittande bh definierar siluetten och formen och gör att kläderna hon bär ovanpå alltid sitter snyggt. Precis som hennes namn säger så är hon inte rädd för att pröva nya saker i livet, hon vet vad hon vill ha och är inte rädd för att ta tag i det. Hon vet också vilken skillnad den rätta bh modellen gör för hennes hållning, komfort och utseende. Hon undervärderar aldrig effekten av vad en bra bh kan göra för humöret.

Vårt toppval för den Självsäkra: JOY


JOY ser nätt ut men erbjuder mycket bra stöd och lyft samtidigt som den ger en riktigt snygg passform och siluett. Hon gillar också att de lätt vadderade kuporna gör att bröstvårtorna aldrig behöver synas genom plaggen.


Fashionistan


Fashionistan blev kär i sin nya favorit bh redan innan hon satte på sig den för första gången. Det var helt enkelt kärlek vid första ögonkastet. Ljuvlig spets, sött mönster eller vacker färg. Hon bara älskar att känna sig och klä sig vackert. Underkläder är roligt och hon hart inget emot att de syns. Fashionistan älskar att ha kul, hon njuter av livet och älskar snygga outfits. Hon vet också att ingen outfit är komplett utan en riktigt snygg bh undertill.

Vårt toppval för Fashionistan: FANTASTIC FLAIR


OK, det är ingen bh egentligen men inget undantag som bekräftar regeln. Denna elastiska spetsbody är bara så ljuvligt vacker och hon bara älskar att den kan bäras som ett synligt plagg under en elegant kavaj. Den perfekta outfiten för en utekväll.


Den logiska


För den logiska handlar allt om smart funktionalitet. En bh ska göra vad den lovar att göra, nämligen hålla bysten stadigt på plats under hela dagen. Hon är medveten om att en riktigt bra bh jobbar för henne och inte emot henne. Tack vare denna inställning ser hon alltid till att göra noga research innan hon köper en ny bh. Bh:ns material och egenskaper gör verkligen skillnad. Genom att vara eftertänksam och ha huvudet på skaft gör hon alltid smarta val i livet, detta gäller förstås också hennes bh-val. Självklart vet hon också sin exakta bh storlek.

Vårt toppval för den Logiska: STAY FRESH


Den är fullproppad med den typ av smarta lösningar som hon bara älskar. Den har funktionellt fuktabsorberande material, formpressade sömlösa kupor, extra bred stödjande rygg, vadderade axelband och en smart sidvinge design som ger en slät siluett.


Kvalitetsälskaren


Kvalitetsälskaren uppskattar toppkvalité som håller i säsonger och som inte tappar form, noppar eller blir utslitet snabbt. Sedan den dagen hon satte på sig en riktig kvalitets bh första gången har hon haft svårt att nöja sig med sämre kvalité. Hon vill att sin bh ska se ny ut även när hon haft den under lång tid, därför har hon heller inget emot om prislappen blir lite högre än på de billigare märkena på stan. Hon är en finsmakare i livet och vet att äkta kvalité varar. Precis som bra underkläder ska göra.

Vårt toppval för Kvalitetsälskaren: DREAMSCAPE


Designad av hyllade couturedesignen Lars Wallin som har skapat en romantisk och välsittande bh med skira lager-på-lager av brodyrer och spetsar av allra högsta kvalité. Perfekta för alla gånger du vill lyfta fram ditt finaste jag med kvalité som känns och syns.


Vilken personlighet är du och vilken är din favorit bh? Berätta gärna i kommentarsfältet nedan.

You may also like