Visionary | Miss Mary of Sweden
Hoppa till huvudinnehåll
Refunded Returns

LARS WALLIN + MISS MARY

Ett unikt designsamarbete


Visionary by Miss Mary är vår nya serie med exklusivare underkläder - perfekta för all de tillfällen du vill känna dig extra fin. Inför den första kollektionen bjöd vi in den svenska modeskaparen och couturemästaren Lars Wallin till ett exklusivt designsamarbete.

”När Miss Mary kontaktade mig tänkte jag att det här blir ett fantastiskt samarbete med min design och deras passform. De har den perfekta passformen och koll på sina kunder så det kändes väldigt tryggt och samtidigt nytt och spännande. Det är verkligen Miss Mary med en touch av min värld” säger Lars Wallin.

Att det blev just Lars Wallin som tillfrågades är ingen slump. För oss var han ett självklart val redan från första början. Med Visionary ville vi skapa en kollektion som andas lyx och glamour, och det finns kanske ingen som personifierar detta bättre än just Lars Wallin. Under en karriär som sträckt sig i snart 30 år har han skapat fantastiska kreationer som tagit fram det vackraste hos kvinnor. Vi har sett hans couture skapelser bäras av både artister och kungligheter på galor och på röda mattan, i TV sammanhang och på de stora scenerna.

Lars Wallin besitter ett formspråk som känns unikt och har ett fantastiskt öga för detaljer. Det finns en tydlig ”Wallinsk” känsla i allt han designar, vare sig det handlar om couture, brudklänningar, smycken, skor eller ready-to-wear kollektioner. Själv beskriver Lars sin stil som kvinnlig, tidlös och med en attityd.

”Man känner kroppen i mina plagg. Jag jobbar med linjerna och skärningen runt kroppen. Jag försöker lyfta fram och hylla kvinnan i min design men aldrig så att hon blir ett objekt. Jag tycker om att leka med materialblandningar och jobbar gärna med lager-på-lager för att få fram den här 3D effekten. Även det som inte syns blir en del av designen.”

Resultatet av Lars Wallin + Miss Mary samarbetet har blivit en kollektion med skira kupdraperingar i lager-på-lager, praktfull filébrodyr och finaste guipure-spetsar. Det är underkläder som vågar sticka ut och ta plats, men som samtidigt känns lättburna, för de är inte bara utsökt vackra att titta på utan sitter också perfekt. Kvalité och stil du kan bära säsong efter säsong. Tidlös elegans för en lyxig vardag helt enkelt.