Lyft fram din stil och former med badkläder från Miss Mary

22 Jul 2021 13:24
Annica Svensson

Nu kan du ta med Miss Mary till stranden eller poolen. Med våra välsittande nya badplagg får du sommaren fräschaste look som lyfter fram dina kurvor och ger tryggt stöd. Upptäck kollektionen här.


Förra våren släppte vi en badkollektion bland våra nyheter i Sverige och Norge. De sålde slut på bara några dagar och även om badkläder har varit ständigt efterfrågat överraskade populariteten oss rejält. För många var Miss Mary badplagg något riktigt efterlängtat. Under året har därför våra symaskiner jobbat hårt med att fylla på lagret igen så att fler kan få möjlighet att använda dem. Och nu finns våra mest omtyckta modeller från nyhetssläppet att köpa på alla webbshoppar över hela världen där Miss Mary säljs.

Azur baddräkt i geometriskt mönster i blått och vitt i ger en trendig känsla på stranden. Fodrad framtill för extra stabilitet.

Azur finns även som bikini. Överdelen är bygelfri, har helfodrad kupa och stabil ryggkonstruktion för extra stöd. Trosan har fodrat framstycke för en säker och trygg känsla på stranden. Delarna säljs separat.

Bondi bikini finns i två färgställningar med djurmönster med ränder i en iögonfallande kombination. Överdelen har bygel för extra support och trosan är fodrad och designad för att inte rulla ner. Delarna säljs separat.

Aruba baddräkt i stilrent helmönstrat grafiskt print lyfter fram dina former med det svarta bandet under bysten. Modellen är bygelfri med fodrad kupa.

Lyft fram din djuriska sida med Jungle Summer bikini. Bikini bh:n är extra stadig med bygel, helfodrad framsida och extra stabil ryggkonstruktion. Perfekt när du behöver extra stöd. Trosan är i maxi modell med hög midja och helfodrad framsida. Delarna säljs separat.


Miss Mary är i först hand kända för underkläder men badkläder är faktiskt inget nytt för oss. Vi har gjort detta sedan 1960-talet, men tog en paus från det för några år sedan och nu är de tillbaka igen. Fördelen när badplagg görs av underklädesexperter är att du får med dig det lilla extra. Vi är vana att skapa underkläder som ger en trygg och säker komfort med passform som lyfter, stödjer och döljer och framhäver dina former på alla de rätta ställena. Detta tänk har givetvis även följt med när vi skapar badkläder. Vi har lagt ner lika mycket tid och eftertanke på våra badkläder som med våra underkläder. För din skull.


Se hela kollektionen här.

You may also like