BH utan bygel

Låt dig inspireras av våra underbart sköna bh utan bygel. Här hittar du allt från bekväma sov-bh till modeller som ger maximalt stöd för såväl den mindre som den stora bysten, ända upp till J-kupa.


Den största fördelen många upplever med en bh utan bygel är självklart komforten, de är otroligt sköna att bära även under långa dagar. Många kvinnor är dock oroliga att en bh utan bygel inte skulle ge bra stöd eller support, vilket är extra viktigt för en större byst. Även om det är en utmaning så har vi på Miss Mary en lång erfarenhet av bygellösa bh:ar och har arbetat i många år med att förbättra och fullända våra modeller. Genom att exempelvis addera sidostöd och en extra bred rygg kan man öka supporten och ge ett bra stöd även på en bh utan bygel. Om du vill ha ännu mera stöd kan ett bra tips vara att kolla vilket material som bh:n är tillverkad i. Ett stumt material ger mer stöd i en bh än om den är tillverkad i ett stretchigt material. På vissa av våra modeller är hela kupan gjort i stumt material medan vissa modeller har en underkupa i stumt material och den översta delen tillverkad i stretchspets.


Vi på Miss mary är Bh-experter och har ett stort utbud av bh:ar med tekniska finesser och detaljer som ger en oslagbar komfort.


Hitta din favorit bh utan bygel här.