Cotton Lace framknäppt bh
Spela Produktvideo

Cotton Lace framknäppt bh

Bygelfri
549 kr
Hur många gånger kan man tvätta en bh? Vi har testat! Den mest hållbara bh:n kommer alltid vara den du kan använda under lång tid. Därför har vi testat att tvätta våra BH:ar 100 gånger. Som enda underklädesmärke i världen erbjuder Miss Mary nu en 100-tvättarsgaranti.
Läs mer
Cotton Lace framknäppt bh utan bygel i bomull och blommig spets ger en mjuk känsla med skön passform. Framknäppning är perfekt för kvinnor som vill undvika vridrörelser. Helkupor med tvådelad skärning är gjord i stumt material vilket ger bra stöd och lyft och skapar en rund form på bysten. Extra breda, reglerbara och vadderade axelband som inte glider ner. Extra bred ryggskärning i elastiskt och stödjande material har slätande effekt på ryggen.

Eftersom knäppningen på bh:n är framtill har den endast en hak & hysk i bredd, så tänk på att mäta bandstorleken (omkretsen under bysten) extra noggrant för att få den storlek som passar dig perfekt.

• Framknäppt – enkel att ta av och på.
• Vadderade reglerbara axelband som är extra breda.
• Extra bred ryggskärning med slätande effekt.
• Axelband som inte glider ner.
• 75% bomull
Tvättinstruktioner: Fintvätt 40°
Material: 75% bomull, 14% elastan, 11% polyamid.
Hak och Hysk: B-C 80-90: 6 på höjden. B-C 95-110: 7 på höjden. D-E 80-90: 7 på höjden. D-E 95-110: 8 på höjden. F-G 80-90: 8 på höjden. F-G 95-110: 9 på höjden.
Artikel id: 215801
Visa Mer