Från kvinnor för kvinnor – tack för 60 år av kärlek

22 Mar 2019 11:32 am
Annica Svensson

Inget gör oss stoltare, inget ger oss mer energi, inget gör oss mer tacksamma än att veta att de plagg vi skapar faktiskt gör skillnad i många kvinnors liv.


Dålig eller bra passform, på få andra klädesplagg känns skillnaden så tydligt som på en bh. Det är också få plagg som är så svåra att ta fram en perfekt passform till. På Miss Mary är vi hängivna hantverket att designa och skapa välsittande bh:ar och vi investerar många månader för varje enskild modell. Våra kunder är kvinnor som uppskattar passform, kvalité och komfort. Till vår glädje är många av er väldigt flitiga på att höra av sig och dela med sig av era upplevelser. Inget gör oss stoltare, inget ger oss mer energi, inget gör oss mer tacksamma än att veta att de plagg vi skapar faktiskt gör skillnad i många kvinnors liv. Det sporrar oss till att fortsätta skapa när vi märker att varje ytterligare timma vi lägger ner på ett mönster eller på en avprovning faktiskt märks och uppskattas bland de som bär våra produkter.


Miss Mary står för produkter från kvinnor för kvinnor. I videon här har vi samlat några fina ord från er som gjort oss extra glada. Den här klippet är från oss till er och från er till oss. Tack för 60 år av kärlek.

Spela Video