Välkommen till en helt ny BH-värld

19 Sep 2018 08:44
Annica Svensson

Idag öppnar vi upp portarna till vår nya blogg där vi vill ta med dig på en spännande resa in i underklädernas fascinerande värld. Vi delar med oss av insidertips och tricks som gör att du ser på bh på ett helt nytt sätt.


Din bh är det plagg du bär närmast ditt hjärta varje dag. Den ger dig både lyft, stöd och komfort. Den finns också i hundratals varianter och storlekar, så inte är det konstigt att det ibland kan upplevas förvirrande och som en hel djungel. Resultatet är att de flesta kvinnor idag går runt i obekväma och dåligt sittande bh. Detta vill vi råda bot på.


Därför öppnar vi nu för första gången dörrarna till vår världs innersta hjärta – till all den kunskap vi samlat på oss under 60 år av egen bh-tillverkning. Möt människorna bakom din Miss Mary produkt. Vi delar med oss av branschhemligheter, om konsten att skapa bh och om konsten att hitta en bh som uppfyller just dina unika behov. Få tips och råd hur du slipper axelband som glider ner eller hur du genom att bara titta på kupsömmarna genast kommer veta vilken form bysten får i den (utan att ens prova bh:n!).


”Aldrig mer kommer du uppleva att det är svårt med bh.”


Håll även utkik efter tävlingar där du kan vinna fina priser. Vad vill du helst att vi skriver om i bloggen? Är det något du alltid funderat på angående bh? Skriv då gärna ner dina frågor i kommentarsfältet nedan.


PS! Anmäl dig gärna till vårt nyhetsbrev så får du även uppdateringar om de bästa bloggartiklarna.

You may also like