Upplyftande upplevelser – när de rätta underkläderna förändrar ens liv

2 Aug 2019 12:04 pm
Annica Svensson

Att gå med fel bh kan förstöra ens vardag. Men så plötsligt hittar man den där perfekt sittande bh:n och vips så vänder det. Idag låter vi våra kunder beskriva med egna ord känslan efter att de hittat Miss Mary.


Vi brinner för att skapa underkläder och vi lever för all den fina feedback som vi får. Nyligen ringde dottern till en 100-årig dam och beställde bh:ar till sin mamma. Hon berättade att mamman använt Miss Mary i över 40 år (!) och inte vill använda något annat märke. Det värmde att höra.


Med tanke på all den tid vi lägger ner - det rör sig om hundratals timmar för varje enskild modell - blir vi förstås extra glada när vi får denna typ av positiv feedback. Det är ett bevis på att det vi sliter så hårt med verkligen gör skillnad i någon annans liv. Som exempelvis hos Ray i England som skrev detta fina meddelande till oss:


”Trodde aldrig att jag skulle kunna hitta en sån bekväm bh. Jag tror detta är min sjätte Miss Mary bh och det kommer bli många fler. Jag har alltid tyckt illa om mina 38G bröst men hade resignerat för det faktum att de enda valen jag hade var obekväma bh eller operation och jag skulle aldrig klara av detsistnämnda. Era bh:sär så sköna att jag glömmer att jag har på mig dem och jag blir bara påmindom mina bröst när jag tarav mig bh:n vid läggdags. Detär dessa underbara breda,vadderade axelband som gör den stora skillnaden – groparna i mina axlar har nu helt försvunnit. Det har tagit mig större delen av mina 50 år att hitta en bekväm bh och ända tills nyligen trodde jag att inte ens att de inte fanns. Bra gjort, Miss Mary. ”


På vår hemsida finns möjlighet att skriva produktrecensioner. Vi alla här på kontoret älskar verkligen att läsa dessa kommentarer där, på Facebook eller direkt till vår kundtjänst. Här är ett urval:


”Väldigt imponerad av kvalitén och det faktum att någon inser att större tjejer också vill känna sig feminina”
Margaret S


”Detta är den mest välsittande bh jag någonsin haft. Jag älskar stödet den ger och att den ändå är väldigt attraktiv. ”
Barbara G om bh:n Flames


Vi är lyckligt lottade att ni är så flitiga att ge feedback – både ris och ros. Det finns ingen bättre bas att utgå från när man produktutvecklar än att lyssna på vad befintliga kunder tycker om ens produkter. Och det finns inga bättre kritiker än de som faktiskt bär bh varje dag, både från vårt märke och andras.

”Den är väldigt bekväm och formar fantastiskt. Det känns som den gjorde min byst tio år yngre.”
Barbara G om bh:n Flames


I en digital värld som vi nu lever i är det så fint att man kan dela med sig av sina omdömen och erfarenheter. Allt blir transparent. Det går inte att dölja eller vara oärlig utan sanningen kommer alltid fram. Det gillar vi. Transparens och ärlighet är några av våra ledord. Vi är stolta över vår kvalité och står för våra produkter till 100%. All den tid som våra designers och direktriser lägger på mönsterkonstruktion och gradering märks på slutprodukten och i de omdömen vi får från kunder.


”Första gången jag använder siten och bh:n passar perfekt. Du kan inte ens känna den. Du får vad du betalar för.”
Susan R.


”Den första bh:n jag någonsin haft vars axelband inte glider ner!! Väldigt bekväm men ger också bra stöd till en stor byst, Jag är väldigt nöjd med den.”
Shirley G.

Cotton Dots är en av våra storsäljare och på dess produktsida hittar du följande charmiga recension skriven av Martha H från USA:


”Jag är 86 år och då kan jag berätta att det inte finns särskilt många bh som är passande till den här åldern.. men denna är det, förmodligen för att jag alltid bar bra bh när jag var yngre så att bysten hölls på plats och aldrig hängde, aldrig skumpade. Med den här bh:n är det likadant. Som om jag var 30 år yngre! Jag skulle kunna skicka ett foto om jag bara visste hur man gör! Och dessutom är den så bekväm.”
Martha H


Om du själv går i tankarna på att beställa en ny bh men inte kan besluta dig för vilken modell, då är vårt tips att gå in och se vad andra kvinnor skrivit om dem. Vi får omdömen från hela världen; Sverige, Tyskland, USA, Frankrike, Australien, England. Så smickrande att så många hittat ett litet svenskt märke som oss.


”De bästa bh:na jag använt på åratal. 24D är svårt att hitta i Australien. Miss Mary erbjuder ett underbart utbud av vackra bh:ar, men jag är helt såld på denna vackra, väldigt stödjande bh:n i perfekt storlek. Beställde precis 4 till. Tack!”
Heather A.


”Dessa är fantastiska behåar. Den framknäppta är jättebra, utan hakar som trycker in i ryggen. Självklart bra, designat av kvinnor för kvinnor.”
Frances G.


Om du också vill dela dina erfarenheter av MISS MARY berätta gärna detta på våra sociala medier, skriv några rader på vår hemsida eller hör av dig direkt till vår kundtjänst kontakt@missmary.se


Vi försöker alltid lyssna på allas önskemål, vad ni vill ha och vad ni vill att vi förbättrar oss på. Vi drar nytta av det i produktutvecklingen av kommande kollektioner. Du hjälper också andra kvinnor att hitta rätt modell och du får chansen att förändra deras vardag till det bättre. Det blir en underbar symbios helt enkelt.