Keep fresh – ett material med oslagbara egenskaper

27 Sep 2022 09:07
Annica Svensson

Det är tveksamt om en bh kan blir mer bekväm och praktisk än Miss Marys bh:ar tillverkade i materialet Keep Fresh. Men vad är det som gör detta material så unikt?


Keep Fresh materialet som vi använder i flera av våra bh:ar är ett högteknologiskt funktionsmaterial som håller kroppen långvarigt fräsch. Funktionsmaterial kanske man mest associerar till sportkläder eller ytterplagg, men de är också optimala att använda för underkläder som exempelvis bh. En del kvinnor upplever att det kan bli varmt med bh, speciellt om man är aktiv och rör sig mycket, har svallningar eller är i övergångsåldern. Detta gör Keep Fresh till ett utmärkt alternativ. Keep Fresh känns inte bara behagligt, det har många praktiska funktioner som exempelvis:


• Du kan svettas utan att materialet blir eller känns fuktigt, istället behåller du en torr och sval känsla hela dagen!
• Materialet är testat mot bakterier och materialets egenskaper motverkar att bakterier förökas till 100%.
• Kroppsdofter och andra lukter fastnar inte på tyget även om man blir varm och svettas.
• Det är resistent mot fläckar.
• Effekten försvinner inte när du tvättar tyget utan är permanent.
• Det tillåter huden att andas.
Några av de bh:ar som vi använder vårt Keep Fresh material till ser du nedan.

Keep Fresh bh utan bygel


Ovadderad bygelfri t-shirt bh med våra omtyckta vadderade komfortaxelband. Bh:n har också en sidvinge under armen vilket ger en slätande effekt och den skyddar också dina kläder. Vi har även svept in resårbandet under bysten. Perfekt för dig som är extra känslig och inte vill känna resår direkt mot huden. Mer info.

Stay Fresh t-shirt bh med bygel


Ovadderad t-shirt bh med bygel. Formpressade kupor ger en slät, osynlig och sömlös look under kläderna och en perfekt rund form. Även Stay Fresh har breda, vadderade axelband och en sidvinge. Den breda ryggen ger extra bra stöd. Mer info.

Exhale sport bh med och utan bygel


Exhale är en sport-bh för lättare träningsformer, till exempel raska promenader, yoga eller trädgårdsarbete. Mer info.


Tack vare materialets unika egenskaper har vi därför valt att inte fodra eller vaddera våra Keep Fresh produkter. På så vis kan du njuta av den härliga känslan av Keep Fresh och dess effekter direkt mot din hud, för materialet är inte bara praktiskt, det är också otroligt behagligt mot huden.


Är du osäker på vilken bh som passar just dig och dina behov, eller vilken storlek du ska ha, kontakta vår kundtjänst. De är experter på att hjälpa kvinnor över telefon, via mejl eller chatt att hitta den perfekta bh:n.

You may also like