Sval trosa som förhindrar lårskav

Cool Sensation är en av våra absolut mest populära produkter, som varje dag gör livet bättre för tusentals kvinnor.

Här har vi använt hela vår verktygslåda för att skapa det perfekta plagget.


Enkel & funktionell design, smarta funktioner och tekniska detaljer, samt ett material som närmast är att betrakta som magiskt.

 
    Säg hejdå till lårskav 
 

icon chafing

Visst är det fantastiskt med sommar – men för många kvinnor är sommaren också förknippad med lårskav.
Om det är en sak våra användare älskar extra mycket med Cool Sensation, så är det just att det är en produkt som garanterat förhindrar lårskav.


De extra långa benen är gjorda i ett material som minimerar friktionen, vilket gör att du inte behöver oroa dig för att låren ska skava mot varandra.

 
    En svalare känsla 
 

icon temperature

Cool Sensation är en produkt som är extra populär under sommaren.
Den passar nämligen otroligt bra under varma dagar, tack vare det svalkande materialet WinCool.
WinCool är ett högteknologiskt material, som enligt tester kyler ner huden 1–2°C.


Magiskt att bära när det är varmt ute!

icon temperature

Med Cool Sensation kan du njuta av att huden inte bara håller sig sval; den håller sig också torr.


Den här trosan är gjord i ett funktionsmaterial som tillåter huden att andas och som leder bort fukt, vilket ger en torr och bekväm känsla.

Funktionsmaterial som andas

Mångsidigt användningsområde

Det finns många fördelaktiga användningsområden för Cool Sensation.
Med sina långa ben är den perfekt att bära under sommarklänningen, och tack vare de laserskurna benöppningarna upplevs plagget ”osynligt” under tighta byxor.
Vi kan också varmt rekommendera att använda Cool Sensation som sovplagg, särskilt under varma sommarnätter.


Det svalkande funktionsmaterialet bidrar till att sänka kroppstemperaturen och gör att du kommer kunna sova bättre.

Vanliga frågor och svar om Miss Mary Cool Sensation

Hur kan jag undvika lårskav?

Lårskav får du för att låren gnids mot varandra vilket skapar friktion. Lösningen på problemet är därför att använda trosor med långa ben som inte skapar friktion när låren nuddar varandra. Miss Mary Cool Sensation är en produkt som hjälper dig med precis detta, vilket också gör Cool Sensation till en perfekt lösning för dig som har problem med lårskav.

Vad är det som är så speciellt med Cool Sensation?

Det finns framför allt två anledningar som gör att kunderna älskar Cool Sensation från Miss Mary. Dels är de gjorda i ett otroligt skönt material som andas och håller huden torr, men som också kyler huden med mellan en och två grader. Dessutom har Cool Sensation långa ben som förhindrar lårskav och gör trosan perfekt att bära till exempel under sommarklänningar.

Vilket material är Miss Mary Cool Sensation gjorda i?

Cool Sensation är gjorda i det högteknologiska materialet WinCool. Det är ett funktionsmaterial som kyler huden samtidigt som det transporterar bort fukt och håller huden torr. Trosorna är gjorda av 81 procent polyamid och 19 procent elastan.

Till vilka kläder passar Cool Sensation?

Cool Sensation har ett brett användningsområde. Många använder produkten för att bära under klänning eller kjol under sommaren, men tack vare de laserskurna benöppningarna upplevs Cool Sensation som ”osynliga” om du vill bära dem till exempel under ett par tajta byxor.

Kan jag sova i Cool Sensation?

Ja! Detta är något vi verkligen rekommenderar, särskilt under varma sommarnätter. Cool Sensation är en trosa som sitter riktigt skönt på kroppen, men den kylande effekten från det svala funktionsmaterialet gör också att många sover bättre även när det är riktigt varmt. Kombinera gärna med Miss Marys Cool Sensation-linne för en ännu bättre upplevelse!

Hos Miss Mary har du alltid 100 dagars ånger- och returrätt.


Ångerrätt, retur & byte


Underkläder i världsklass

Som kvinnor har vi alla varit med om det. Hur en dålig bh kan förstöra hela dagen! Men det behöver inte vara så. På Miss Mary tar vi komfort på allvar och har gjort det i mer än 60 år. Vi har en brinnande passion för bh-ar av hög kvalitet som kombinerar perfekt passform med tidlös design och optimal komfort. Våra kunder kallar det ”Livet före och efter Miss Mary”. Vi kallar det helt enkelt underkläder i världsklass.


Välkommen till vår värld!.