Confident spacer bh
Ger form, stöd och låter huden andas 
 

Confident Beige

Shoppa nu

Confident spacer bh är en av de där produkterna som kan låta lite för bra för att vara sann – men den är precis så bra som den låter!
Det här är en vadderad bh som ger stöd och formar bysten effektivt, men den är också riktigt sval och skön och ett perfekt alternativ att bära under T-shirt.

En perfekt T-shirt bh

Gillar du att bära T-shirt är Confident spacer ett bra val. Den formar bysten rund, är vadderad och skön att bära – men materialet är samtidigt tunt nog att inte synas under en T-shirt eller andra åtsittande plagg.

★★★★★


Good fit & support. I particularly like clips on straps as I have narrow shoulders and it is great that straps no longer slip off my shoulders.

Mary W. ☑

★★★★★


Absolutely perfect fit, lovely comfortable material and great quality bra. Highly recommend. Very good delivery service too, despite being in COVID times.

Agnes C. ☑

Vadderad men sval

Historiskt sett har många vadderade bh:ar varit sköna att bära, men de har ofta blivit varma då det tjocka materialet inte låtit huden andas. Med Confident spacer är det precis tvärtom. Här får du en rejäl vaddering men ändå en sval och torr känsla, vilket gör Confident spacer till en bra bh att bära året runt.

Smart material som andas

En av de stora hemligheterna bakom Confident spacer bh är materialet den är gjord av.
En klassisk utmaning när man tillverkar bh:ar är tjockleken på materialet.
Tjockare material håller formen bättre, men andas också sämre – men Miss Marys spacermaterial kombinerar det bästa av två världar.
Här får du ett 2,5 mm tjockt funktionsmaterial med en luftig struktur, vilket gör att materialet håller formen samtidigt som bysten får andas. Det blir inte bättre än så!

Mångsidiga axelband

På Miss Mary tar vi axelband på allvar. Axelbanden är en av de viktigaste detaljerna på en bh.
Dels för att den ska vara skön att bära, dels för att den ska hjälpa till att hålla bysten uppe hela dagen.
På Confident spacer använder vi reglerbara stretchaxelband som du enkelt kan justera efter just din kropp. Axelbanden kan också hakas samman i ryggen med hjälp av en liten, diskret krok. Perfekt för dig som vill fördela vikt eller garantera att banden inte glider ner.

En bh som formas av kroppen

Confident spacer är en mjuk och följsam bh som följer dina kroppsformer. Bh:n separerar bysten och hjälper till att forma den rund – utan att öka volymen.

Hos Miss Mary har du alltid 100 dagars ånger- och returrätt.


Ångerrätt, retur & byte

Underkläder i världsklass

Som kvinnor har vi alla varit med om det. Hur en dålig bh kan förstöra hela dagen! Men det behöver inte vara så. På Miss Mary tar vi komfort på allvar och har gjort det i mer än 60 år. Vi har en brinnande passion för bh-ar av hög kvalitet som kombinerar perfekt passform med tidlös design och optimal komfort. Våra kunder kallar det ”Livet före och efter Miss Mary”. Vi kallar det helt enkelt underkläder i världsklass.


Välkommen till vår värld!.