Broderie Anglaise framknäppt
    Framknäppt bomulls-bh med massor av funktioner 

 
 

Äntligen finns det en framknäppt version av en av våra mest klassiska modeller, Broderie Anglaise.
Här får du en framknäppt bh som är mycket enkel att ta på och av, och passar extra bra för dig som vill undvika vridningar i överkroppen.

Smarta axelband

Axelbanden fyller en mycket viktig funktion på varje bh. Broderie Anglaise framknäppt kommer med smarta no-slip axelband som sitter på plats över axlarna. De är vadderade och reglerbara för maximal komfort och minimalt skav, och kan dessutom enkelt korsas när du vill avlasta axlarna eller inte vill att axelbanden ska synas.

Sval bomulls-bh

Vi på Miss Mary älskar bomulls-bh och det här är ett bra exempel på det.
Den framknäppta versionen av Broderie Anglaise är en bh som känns riktigt mjuk och skön mot huden.
Här får du en ovadderad helkupa i 100% bomull, som andas bra och passar perfekt till varma sommardagar.

Maximal stabilitet

Broderie Anglaise framknäppt är ett mycket bra val när du söker stabilitet och komfort.
Den ger ett mjukt lyft och passar även generösa kurvor.
Här får du också en extra bred rygg i bomull-elastan, som hjälper till att hålla bysten på plats.

Elegant men diskret

Broderie Anglaise framknäppt är en elegant bh med smakfull engelsk brodyr som dekoration.
Samtidigt är det en bh som är väldigt diskret under kläderna, tack vare de platta, isärstickade kupsömmarna.
Det här är helt enkelt en mångsidig bh som varken kompromissar med funktion eller design.

En tidlös klassiker

Köp nu i vit⚪

Den ursprungliga versionen av Broderie Anglaise är en riktig klassiker hos Miss Mary. Den designades redan 1996 och har sedan dess använts av hundratusentals kvinnor världen över.
Det finns många anledningar till att älska Broderie Anglaise, men stödet, komforten och mångsidigheten är tre av de vanligaste.
När den nu också finns som framknäppt bh kommer den att passa ännu fler personer och kroppar.

Vanliga frågor och svar om Broderie Anglaise framknäppt

Varför ska jag ha en framknäppt bh?

En framknäppt bh har framför allt en stor fördel; att den är så otroligt enkel att ta på och av. Det är något alla kvinnor kan dra nytta av, men särskilt värdefullt är det för den som av någon anledning vill undvika vridrörelser i överkroppen. Du får alltså lika bra funktion som med våra andra bh:ar, men en framknäppt bh är ännu enklare att ta på och av.

Vilka är fördelarna med en bomulls-bh?

Vilken typ av material man föredrar i sin bh är förstås individuellt, men många uppskattar en bomulls-bh för komforten. Bomull är ett lent material som känns mjukt och skönt mot huden. Dessutom är bomull ett naturligt material som andas bra, vilket gör bomulls-bh till ett bra val för varma sommardag.

Vad är det för axelband på Broderie Anglaise framknäppt?

På den här bh:n hittar du ett par riktigt smarta axelband, av no-slip modell. Det betyder att de sitter kvar på axlarna, utan risk för att glida ner. Axelbanden är också vadderade och reglerbara, vilket garanterar hög komfort och gör att du slipper oroa dig för skav. En annan fördel med de här axelbanden är att de kan korsas i ryggen, vilket är värdefullt om du till exempel bär ett linne med brottarrygg eller om du bara vill avlasta axlarna lite extra.

Passar Broderie Anglaise framknäppt mig med en större byst?

Ja! Det här är en bh som är gjord för att passa alla typer av kurvor. Ta hjälp av vår storleksguide eller kontakta vår kundtjänst för att hitta rätt storlek för just dig!

Hos Miss Mary har du alltid 100 dagars ånger- och returrätt.


Ångerrätt, retur & byte


Underkläder i världsklass

Som kvinnor har vi alla varit med om det. Hur en dålig bh kan förstöra hela dagen! Men det behöver inte vara så. På Miss Mary tar vi komfort på allvar och har gjort det i mer än 60 år. Vi har en brinnande passion för bh-ar av hög kvalitet som kombinerar perfekt passform med tidlös design och optimal komfort. Våra kunder kallar det ”Livet före och efter Miss Mary”. Vi kallar det helt enkelt underkläder i världsklass.


Välkommen till vår värld!.