Miss Mary of Sweden
Hoppa till huvudinnehåll
Refunded Returns

När du fick hem din bh och det inte blev som du tänkt dig

Vi har säkert alla gjort det någon gång. Köpt en vara online, fått hem den och sedan blivit besvikna när vi packat upp dem. Storleken motsvarade inte alls förväntningarna. Här är våra tips till hur du får en smidig köpupplevelse och hur du bäst går tillväga när det inte blev som du tänkt dig och hur du kan minska risken att det händer igen. 

Bh-experternas egna favorit-bh:ar

När man som Miss Marys designer jobbar med bh-passform hela dagarna, spenderar man betydligt mer tid på att fundera på bh än gemene kvinna. Vi ville därför höra med vår designavdelning om hur de själva tänker när de köper bh, vad de föredrar att bära privat och om de har någon personlig favorit-bh i Miss Marys sortiment. Vilka är experternas egna val?

Tävling! Vem är din osynliga vardags-hjältinna?

Det finns så många fantastiska kvinnor i vår vardag, kvinnor som sprider glädje och vänlighet vart de än går, som kämpar sig genom svårigheter men ändå aldrig ger upp, som inspirerar oss att alltid göra vårt bästa. Nu är det dags att fira dessa osynliga vardagshjältinnor och deras okända historier. Och vi vill hjälpa dig att göra det.

Sidor