Invisible Lace
Chapter 2
    Invisible Lace
 

Om The Perfect Panties Project

The Perfect Panties Project är projektet där vi tar trosor till nästa nivå.


Med The Perfect Panties Project gör vi livet bättre för kvinnor genom att ta komfort, material och produktdesign till helt nya nivåer – på precis samma sätt som vi gjort med bh:ar i över 65 år.

Invisible Lace – Osynlig och elegant

Invisible Lace är en trosa där vi jobbat extremt hårt med designen för att få en minimalistisk trosa fylld med smart funktion.


Det här är en trosa som sitter riktigt skönt, men framför allt är det en trosa i helslät spets och smarta sömmar, som gör att den inte syns under åtsittande kläder.
Vill du vara elegant men ändå diskret – då är Invisible Lace det perfekta valet.

Avancerat hantverk, enkel användning

Miss Mary Invisible Lace är ett strålande exempel på textildesign när den är som allra bäst.


Här har vi använt all vår kunskap, som tillsammans med fantastiska material skapat en enastående produkt. Invisible Lace är en mycket tunn trosa som görs i en helslät all over-spets som saknar struktur vilket gör att materialet inte syns under kläder.


Den är sydd med mjuka flatlocksömmar i midja och benöppning och resultatet är en riktigt bekväm trosa som är mycket diskret, även när du bär den under tighta kläder.

En trosa – två versioner

Invisible Lace Maxitrosa

Midjehöga med lägre benskärning - Lite rymligare, lite skönare men lika diskret.

Invisible Lace Miditrosa

Midjehöga med något högre benskärning - en form som älskats av åtskilliga generationer.

Bra trosor är sköna att bära.

Handen på hjärtat, har vi inte alla någon gång burit trosor som varit fina, men som tyvärr burits på bekostnad av komforten?


På Miss Mary är vi av den enkla åsikten att det aldrig ska behöva vara så. Bra trosor ska vara sköna att bära, även under långa, intensiva dagar.


Därför kombinerar vi tidlös, elegant design med maximal komfort – eftersom vi vet att det är så du vill ha det.

Perfect panties kollektionen

Hos Miss Mary har du alltid 100 dagars ånger- och returrätt.


Ångerrätt, retur & byte


Underkläder i världsklass

Som kvinnor har vi alla varit med om det. Hur en dålig bh kan förstöra hela dagen! Men det behöver inte vara så. På Miss Mary tar vi komfort på allvar och har gjort det i mer än 60 år. Vi har en brinnande passion för bh-ar av hög kvalitet som kombinerar perfekt passform med tidlös design och optimal komfort. Våra kunder kallar det ”Livet före och efter Miss Mary”. Vi kallar det helt enkelt underkläder i världsklass.


Välkommen till vår värld!.