Underbara under – Vårens skönaste underkläder

25 Feb 2019 12:59
Annica Svensson

Upptäck vårens nytillskott i Miss Marys baskollektion. Här finns både älskade favoriter i nya fräscha färger men också helt nya modeller av bh, trosor och bodies. Här är vårens underbaraste underkläder.


Nykomlingarna baskollektionen består av allt från bh modeller i högteknologiskt funktionsmaterial till klassiska modeller i naturlig bomull, riktigt stödjande modeller och härliga komfort bh:ar, eleganta spetsar och exklusiva guipure brodyrer. Färgtemat den här säsongen kan nog inte undgå någon. Engelsk Röd dominerar helt färgskalan. När vi släppte några modeller i denna färg tidigare blev den en enorm succé så nu får den bli permanent inslag i baskollektionen.

Långvarig fräsch känsla med cooling t-shirt bh


Nu släpper vi fler produkter i vårt omtyckta Keep Fresh material. COOLING t-shirt bh finns med bygel (bild ovan) eller utan bygel (bild nedan). Det elastiska ”Keep Fresh” material i kupan låter huden andas och skapar en långvarig svalkande och fräsch känsla. För att du ska verkligen ska kunna utnyttja fördelarna i materialet och få känna hur skönt det är mot huden, är den formpressade kupan ovadderad och ofodrad. Bh:n har också fina spetsdetaljer framtill samt i ryggen och axelbanden är vackert dekorerade.

Kombinera din COOLING bh med en matchande trosan för en snygg helhet. COOLING trosa är tillverkad i mjukt material som känns väldigt behagligt mot huden. Framstycket är fodrat vilket ger lite extra stadga samt gör den mindre transparent. Mjuka resårband i midjan garanterar skön komfort hela dagen. Den vackra stretchspetsen från bh:n återfinns även på trosan och både fram och bak längs benringningen.

Få det perfekta lyftet med Queen bygel bh
QUEEN bh utan bygel är en av våra bäst stödjande bygelfria bh:ar och nu kommer denna favorit även med bygel. Vadderad stödkonstruktion i underkupan tillsammans med bygeln ger bysten ett fantastiskt lyft och håller den stadigt på plats hela dagen utan att öka volymen. Finns i två färgställningar – en helvit variant eller en grå med tvåtonspets.

Grace bygelfri bh med stödkonstruktion
GRACE bh har vadderad stödkonstruktion i underkupan som ger bra lyft till bysten även fast bh:n saknar bygel. Bysten hålls på plats hela dagen tack vare det extra stödet och den högt skurna kupan. I och med spetsen i kupan är elastisk får man en fin anpassad passform. Våra omtyckta vadderade, breda axelband ger extra komfort och avlastar axlarna.

Härlig komfort med Cotton Fresh bygelfri bh


COTTON FRESH bh utan bygel som tidigare bara funnits i vitt kommer nu på allmän efterfrågan även i beige. Komfort och funktion fungerar i perfekt harmoni i denna bomullsfavorit (hela 67% bomull) med extra hög skärning framtill. I sidan under armen har vi sytt en extra panel som hjälper till att släta ut ”fluffet” som ofta uppstår vid armhålan. Den hjälper också till att skydda dina kläder.

Rött är den nya svarta
Rött är en färg som alltid känns aktuell och en riktig klassiker på underklädesfronten. Visste du exempelvis att du kan bära röd bh under din vita blus eller tröja och ändå syns den inte mer än om du skulle valt en beige bh? Rött är kanske inte den mest diskreta färgen, men under vitt är den det! I vårens baskollektion återfinns flera nya modeller i denna härliga nyans och nu släpper vi även flera storsäljare i denna fräscha, poppiga nyans. Broderie Anglais , Cotton Dots och Lovely Lace med matchande trosa är tre av våra mest omtyckta bygelfria bh:ar som nu också finns i engelsk röd. Föredrar du bygel så finns också storsäljaren Romance nu i rött.

Förutom nyheterna så består baskollektionen av ett brett utbud toppsäljare och moderna klassiker. Gemensamt för dem alla, oavsett modell, är den perfekta passformen och komforten. Flera hundra timmar läggs ner på mönsterkonstruktionen och storleksgraderingen till varje bh modell. Detta görs för att bh:n ska kännas lika bekväm och sitta lika bra i varje storlek. Sedan testar vi varje plagg genom att låta en grupp kvinnor använda plaggen en längre tid så att vi kan försäkra oss om att kvalité håller över tid och att plaggen tål multipla tvättar och slitage. Allt detta innebär att det tar lång tid att få fram varje ny Miss Mary bh. Vi har därför inte möjlighet att ta fram hundra nyheter per år och detta är vi stolta över! Ett Miss Mary plagg är ingen slit-och-släng vara eller en bh som du gör dig av med efter en säsong. Kvalité över kvantitet är vårt motto. Det får ta den tid det tar helt enkelt. Vi hoppas att du kommer tycka om vårens nykomlingar lika mycket som vi gjorde att ta fram dem.

You may also like