Vinterns bekvämaste underkläder | Miss Mary of Sweden
Hoppa till huvudinnehåll
Refunded Returns

Vinterns bekvämaste underkläder

Vinterns bekvämaste underkläder

Välkommen till en ny säsong på Miss Mary, full med sprillans nya bh-modeller och en helt ny trendig färg. Här är säsongens bekvämaste nyheter att förälska sig i.

Nu i vinter älskar vi ljusgrått med inslag av rött och marin. De klassiska underklädesfärgerna vit, beige och svart finns förstås också med i bilden. Den nya vinterkollektionen består både av nya produkter och trogna bästsäljare som släpps i en helt ny färg som vi tagit fram. Se alla nyheterna här. 

Våra designers och direktriser började arbeta med kollektionen redan förra året. Det ligger många månaders arbete bakom varje Miss Mary bh med tidskrävande och noggrann mönsterkonstruktion, storleksgradering och individuell avprovning av varje kupstorlek på bh-ateljén i Borås. Vi låter dessutom alltid en testgrupp med kvinnor bära och använda våra produkter för att kunna utvärdera hur de känns. Ett av våra mål är och har alltid varit, att varje Miss Mary bh ska vara den bekvämaste bh:n du äger med en riktigt bra passform som du verkligen märker av och som din byst, axlar och rygg kommer tacka dig för efter en lång dag.

NY FÄRG! FAVORITER I LJUSGRÅTT
Utöver de nya modellerna släpper vi också några utvalda storfavoriter i en helt ny färg eftersom vi vet att många kvinnor gärna vill ha sin favorit i färg till. Denna gång har våra designers tagit fram en ljusgrå nyans. Grått är tidlöst och klassiskt men känns ändå fräscht och trendigt. Den är också smickrande till alla hudtoner. Du hittar bomulls-bh:arna  Lovely Lace bh utan bygel med matchande trosgördel , Broderie Anglais  bh utan bygel och Cotton Dots  bh utan bygel i den nya grå färgen.

LOVELY LACE BH – NU MED BYGEL!
Ett efterfrågat nytillskott i omtyckta Lovely Lace serien! Nu lanserar vi även Lovely Lace som bygel-bh . Den har samma fina passform som den bygelfria varianten. Kupor i skön bomull och stretchspets samt breda, vadderade axelband ger behaglig komfort hela dagen, medan bygeln och det vadderade sidostödet formar bysten rund och ger ett snyggt lyft.  Välj mellan vit, beige och svart. 

CURLY BH - MED OCH UTAN BYGEL

Curly finns både med bygel  och utan bygel  i tre färger; engelsk röd, beige och svart. Framsidan har ett fint ton-i-ton mönster med snirkliga former som även gett serien dess namn. Curly har en kupskärning och ett vadderat sidostöd som hjälper till att centrera bysten och forma den rund.  Något som gör denna bh extra bekväm är att kupan är helfodrad med ett extra mjukt och lent foder. 

COTTON TOUCH BH - MED OCH UTAN BYGEL
Cotton Touch kombinerar klassisk bomull med romantisk spets. Välj mellan fräscht vit eller stilfull marin. Kupsidan är klädd med blommig spets som också fungerar som ett sidostöd. Samma spets återfinns även under och mellan kuporna. Cotton Touch ger perfekt rund form till bysten och finns med bygel  och bygelfri . Sömmen som går över kupan är isärstickad vilket gör att den känns väldigt slät och därmed blir mycket diskret under tajta plagg. 

WAVES & LACE BH  - MED ELLER UTAN BYGEL

Waves & Lace bh:n har ovadderade elastiska kupor som ger en bekväm passform och anpassar sig fint till bysten. Den finns i bygelfri  variant och med bygel . Kombinationen av vågmönstrad jacquard tillsammans med sirlig spets ger både bh:n dess namn och en elegant känsla. Samma exklusiva jacquard återfinns också på formpressade bh:n Waves som ingår i vår baskollektion. Waves & Lace finns i färgerna vit och beige.

GRACE BH-LINNE UTAN BYGEL

Bh-linne är både praktiskt, bekvämt och snyggt. Den ger också en mer klädd känsla än bara en bh. I och med att linnet har en inbyggd bh slipper du bära en bh under vilket många tycker är väldigt praktiskt. För kvinnor som älskar känslan av att bära body men som kanske är för korta eller långa (eller inte vill stänga och öppna i grenen) ger detta bh-linne tillsammans med ett par trosor en liknande känsla av säkerhet. Grace bh-linne  har breda vadderade axelband och täckande helkupor med vadderad stödkonstruktion som ger ett bra lyft trots att bh:n saknar bygel. Linnet finns upp till 110 H-kupa.

Visste du att om du prenumererar på vårt nyhetsbrev får du även förtur till nyheterna en hel vecka innan de läggs upp i webshopen, så anmäl dig gärna till det. Nyheterna sys upp i ett begränsat antal så när de tar slut så är de slut. Se hela kollektionen här med alla färgvarianter. Är det någon speciell färg eller något du saknar i vårt sortiment, skriv gärna ett önskemål i kommentarsfältet nedan eller mejla vår kundtjänst på kontakt@missmary.se

Skriv en kommentar

Plain text

  • Inga HTML-taggar tillåtna.
  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt till länkar.
  • Rader och stycken bryts automatiskt.