Underkläderna som lyfter dig inifrån och ut. | Miss Mary of Sweden
Hoppa till huvudinnehåll
Refunded Returns

Underkläderna som lyfter dig inifrån och ut.

Underkläderna som lyfter dig inifrån och ut.

Skönhet börjar inifrån. Här är våra tips på de vackraste bh:na inför alla hjärtans dag och årets övriga dagar då du vill lyfta fram och bejaka din mest romantiska sida, men inte vill kompromissa med komfort. 

Under Alla Hjärtans dag är det tradition att visa dem vi älskar lite extra uppskattning och visst kan man fira denna dag oavsett om man är en del av ett par eller inte. Hur du än väljer att spendera dagen är det extra roligt att klä upp sig lite extra. Det bästa sättet att klä upp sig, tycker vi, är att göra det för sin egen skull. Det är också så vi på Miss Mary resonerar när det gäller underkläder. Vi designar plagg som man köper och bär för sin egen skull, plagg som lyfter emotionellt och fysiskt. Att man sedan också känner sig lite extra snygg blir ju bara en trevlig bonus, eller hur?

”Att vilja ha en vacker bh betyder inte att du inte får komfort eller stöd. Du kan få allt i ett paket.”

Man kan aldrig underskatta effekten en välsittande kvalitets-bh har på självkänslan eller humöret. En riktig bra bh ska du nämligen inte ens känna att du bär! Den ska varken skava eller lämna märken och du ska inte behöva hålla på att justera axelbanden eller dra i bh:n för att den ska sitta bekvämt. Du ska bara sätta på dig den och sen njuta, den ska bara finnas där och du ska kunna förlita dig på att den ger dig riktigt bra support, som en bästa vän helt enkelt. Det är så vi utvecklar våra bh – för att de ska bli din bästa vän. Här är våra bästa tips på underkläder perfekta för Alla Hjärtans dag och för alla de tillfällen du vill känna dig lite extra lyxig men inte vill kompromissa med komfort.

LACE VISION – VISIONARY COLLECTION 
På Miss Mary gillar vi underkläder som är bekväma, vackra OCH smarta! Lars Wallins designkreation LACE VISION är allt detta. Använd bara bh:n  eller bara trosan  (som inte rullar ner trots sin extra höga midja), eller haka ihop plaggen med diskreta gördelkrokar för en komplett body. LACE VISION finns i två färgställningar och är tillverkad i ett oerhört mjukt och skönt material klädd med mjuk stretchspets. Det här är det perfekta plagget att bära för romantiska tillfällen, för en dag på jobbet, för festen eller när du bara vill softa i soffan med en skön bok och en kopp te.

DREAMSCAPE – VISIONARY COLLECTION
DREAMSCAPE med design av Lars Wallin är en bh full med utsökta detaljer som man bara måste uppleva i verkligheten. Skira lager på lager av spets och draperad brodyr skapar en nästan 3-D liknande effekt. Trots sitt delikata utseende ger DREAMSCAPE både bra stöd och komfort. Välj mellan champagne eller svart med blå brodyr.

”En riktig välsittande kvalitets-bh ska du inte ens känna att du bär.”

MEADOW SUN – VISIONARY COLLECTION
MEADOW SUN bygel-bh och tillhörande trosa är designade av Lars Wallin och dekorerad med mycket exklusiv filébrodyr i ljuvliga pastelltoner eller dramatiska kontraster. Den helvadderade kupan ger mycket bra stöd och snygg form utan att bygga volym. Axelbanden blir bredare från E-kupa och uppåt. 

”På Miss Mary designar vi våra bh:ar så att de ska kännas som din bästa vän.”

SHIMMER FROST – VISIONARY COLLECTION 
Denna eleganta bygel-bh designad av Lars Wallin andas verkligen lyx! SHIMMER FROST  pryds av en exklusiv brodyr i guld och svart som slingrar sig upp längs kuporna. Den är inte bara vacker att titta på utan ger också din byst ett mycket bra lyft, stöd och perfekt rund form. Ringarna och spännena som du justerar axelbanden med är i guldfärgad nickelfri metall och regleras smidigt framtill. En snygg detalj där funktionen blir en del av designen

FLORAL SUN – VISIONARY COLLECTION
För dig som önskar en extra stabil bh med lite mer klädd känsla rekommenderar vi FLORAL SUN som är designad av Lars Wallin. Den har en extra bred rygg som ger mycket bra stöd, högt skuren helkupa och breda axelband. Precis som övriga Visionary produkter är denna bh full av vackra detaljer. Här finner du den snillrika lager-på-lager tekniken som är ett av Lars Wallins kännetecken. Utsökt brodyr på transparent tyll är draperad över kupans bottenlager av charmeuse och fina spetsdetaljer längs dekolletaget och axelbanden som grädden på moset. Vi har även tagit fram ett par matchande trosor  som håller in magen och ger extra stöd. Den vinklade benskärningen är smickrande samt gör att det blir lättare att röra sig när man har på sig trosan.

WINTER DEW – VISIONARY COLLECTION
Vissa plagg kan inga foton göra rättvisa.  WINTER DEW  bygel-bh i design av Lars Wallin är exempel på detta. Den helvadderade kupan är klädd med ett tunt lager av gnistrande tyllväv dekorerad med ton-i-ton lövmönstrad brodyr som bildar en mycket vacker kant längs decolletaget. För dig som föredrar dina underkläder eleganta och lyxiga, men i diskret färgskala erbjuder vi WINTER DEW i champagne och beige. 

FANTASTIC FLAIR
Mjuk stretchsupport när den är som allra skönast. Är du en av de kvinnor som tror att spets känns obekvämt eller rivigt så borde du prova FANTASTIC FLAIR  . Denna bygelfria body är så bekväm att du aldrig vill ta av dig den igen. Den romantiska, mjuka stretchspetsen och det underbart lena materialet gör denna till en riktig Valentin-favorit. FANTASTIC FLAIR är inget shapewear plagg men har en lätt utslätande effekt och ger ett mjukt lyft och mjukt stöd till bysten. 

ROMANCE
Finns det något mer passande namn för en bh på alla hjärtans dag än ROMANCE? Denna bygelfria bh  är en riktig Miss Mary klassiker som varit en favorit för kvinnor under många år. Finns även  med bygel . 

SUMMER
Ingen färg känns väl mer rätt på Valentine än rött! Vi har flera modeller i denna djupröda nyans av engelsk röd men serien SUMMER är kanske den mest romantiska samtidigt som den ger mycket bra stöd och lyft och finns upp till storlek 110 F. Kombinera gärna med matchande trosa  som är extra stadig och ger en stabil stadig känsla. Glansig charmeuse och den vackra guipurebrodyren gör att detta set känns extra lyxigt och passar perfekt på Valentine.

”Vi föds bara med en kropp som vi har genom hela livet så bejaka och älska den för vad den är.”

Till slut vill vi  önskar dig en fantastisk Valentines (eller Galentine om du hellre firar den med vänninorna!). Vi föds bara med en kropp som vi har genom hela livet så bejaka och älska den för vad den är. Skänk din byst lite extra omtanke och klä den i en välsittande bh som ger den det stöd och komfort som den behöver. Livet är för kort för att gå omkring med obekväma bh:ar.Bara för att man vill ha en bh som är vacker betyder inte detta att man behöver kompromissa med komfort eller stöd. På samma sätt behöver heller inte en stödjande eller bekväm bh betyda att den ser trist eller alldaglig ut. Hos oss hittar du allt i ett paket. Happy Valentine!

Skriv en kommentar

Plain text

  • Inga HTML-taggar tillåtna.
  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt till länkar.
  • Rader och stycken bryts automatiskt.