Tävling! Vem är din osynliga vardags-hjältinna? | Miss Mary of Sweden
Hoppa till huvudinnehåll
Refunded Returns

Tävling! Vem är din osynliga vardags-hjältinna?

Tävling! Vem är din osynliga vardags-hjältinna?

Det finns så många fantastiska kvinnor i vår vardag, kvinnor som sprider glädje och vänlighet vart de än går, som kämpar sig genom svårigheter men ändå aldrig ger upp, som inspirerar oss att alltid göra vårt bästa. Nu är det dags att fira dessa osynliga vardagshjältinnor och deras okända historier. Och vi vill hjälpa dig att göra det.

Nominera din vardagshjältinna, det kan vara din mamma, dotter, vän, syster, partner, vilken kvinna som helst som du tycker förtjänar lite extra uppskattning. Någon som du vill tacka och säga att du faktiskt ser och uppskattar för allt hon gör.

Varje vecka, under resten av 2021, kommer vi välja en av dessa nominerade vardagshjältinnor och skänka henne en kvalitets-bh som hon får välja fritt ur från vårt sortiment.

PS! Eftersom vi kommer publicera vinnarens namn tillsammans med motiveringen, behöver du meddela henne i förväg att du kommer att nominera henne så att hon är ok med att få sitt förnamn och motiveringen publicerad. När vi hittar en vardagshjältinna vars historia berör oss lite extra, kan vi också eventuellt vilja intervjua henne och skriva en bloggartikel om henne.

I slutet av året kommer vi utse 10 finalister och låta er rösta på vilken vecko-vinnare som har inspirerat er mest. Den slutliga vinnaren kommer få en bh av varje modell från hela vårt bh-sortiment som pris. Med andra ord kommer hon antagligen aldrig mer behöva köpa sig en enda bh till i sitt liv.

Delta i tävlingen och tagga din vardagshjältinna på någon av följande länkar:

Facebook
Instagram

Lycka till!

Skriv en kommentar

Plain text

  • Inga HTML-taggar tillåtna.
  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt till länkar.
  • Rader och stycken bryts automatiskt.