Body Underkläder

En body är en riktig klassiker bland underkläder. Ett smidigt plagg med slätande effekt där det inte blir samma synliga övergång i ryggen som på en bh. Med en body närmast kroppen sitter dina kläder bättre utanpå. Våra bodies finns med eller utan formande effekt och öppnas smidigt i grenen. Många har framflyttad grenöppning för att de ska vara ännu lättare att stänga.


Våra bodys, även kallat bodysuits, är tillverkade i sköna och lyxiga material som känns bra när de sitter på kroppen. En body sitter ju allra närmast på kroppen och behöver därför både andas och sitta bekvämt. Men det är inget som utesluter vackra detaljer som spets eller broderade detaljer.


Vi har ett utbud med flera olika färger och på så sätt kan du hitta en body för alla lägen. Oavsett om du ska ha den under den vita skjortan på jobbet eller under den tighta klänningen när du ska på en middagsdate.


Body med eller utan bygel?


Valet mellan en body med eller utan bygel beror på individuella preferenser och behov. En body med bygel kan erbjuda extra stöd och lyft åt brösten, vilket kan vara fördelaktigt för kvinnor med större byst eller för dem som vill ha extra support. Bygeln hjälper till att forma och definiera brösten, vilket kan ge en mer slimmad silhuett och en lyftande effekt. För vissa kan en bygel också ge en känsla av säkerhet och komfort genom att hålla brösten på plats under aktiviteter och ge en jämnare fördelning av vikten.


Å andra sidan ger en body utan bygel en mer naturlig känsla och kan vara mer bekväm för dem som inte gillar känslan av en bygel mot huden. Utan en bygel kan en body vara mer flexibel och anpassningsbar till olika kroppsformer och rörelser, vilket kan göra den mer bekväm för dagligt bruk eller aktiviteter. För vissa personer kan en bygel vara obehaglig eller skapa tryckpunkter, så en body utan bygel kan minska risken för obehag under långa dagar.


Vilken bodysuit väljer du?


Så valet mellan en body med eller utan bygel, med eller utan spets och färg är helt enkelt en personlig preferens och beror på individuella behov och önskemål. Det är viktigt att prova olika alternativ för att se vad som passar bäst för din kroppstyp och din stil.


Om du har funderingar kring vilken storlek du ska välja så finns vi här för dig. Vår kundtjänst hjälper dig gärna med att hitta rätt modell och storlek för dig.