Keep Fresh – ett material med oslagbara egenskaper | Miss Mary of Sweden
Hoppa till huvudinnehåll
Refunded Returns

Keep Fresh – ett material med oslagbara egenskaper

Keep Fresh – ett material med oslagbara egenskaper

Det är tveksamt om en bh kan blir mer bekväm och praktisk än Miss Marys bh:ar tillverkade i materialet Keep Fresh. Men vad är det som gör detta material så unikt?

Keep Fresh materialet som vi använder i flera av våra bh:ar är ett högteknologiskt funktionsmaterial som håller kroppen långvarigt fräsch. Funktionsmaterial kanske man mest associerar till sportkläder eller ytterplagg, men de är också optimala att använda för underkläder som exempelvis bh. En del kvinnor upplever att det kan bli varmt med bh, speciellt om man är aktiv och rör sig mycket, har svallningar eller är i övergångsåldern. Detta gör Keep Fresh till ett utmärkt alternativ. Keep Fresh känns inte bara behagligt, det har många praktiska funktioner som exempelvis: 

  • Du kan svettas utan att materialet blir eller känns fuktigt, istället behåller du en torr och sval känsla hela dagen!
  • Materialet är testat mot bakterier och materialets egenskaper motverkar att bakterier förökas till 100%.
  • Kroppsdofter och andra lukter fastnar inte på tyget även om man blir varm och svettas. 
  • Det är resistent mot fläckar.  
  • Effekten försvinner inte när du tvättar tyget utan är permanent. 
  • Det tillåter huden att andas.

Några av de bh:ar som vi använder vårt Keep Fresh material till ser du nedan.

KEEP FRESH BH UTAN BYGEL

Ovadderad bygelfri t-shirt bh med våra omtyckta vadderade komfortaxelband. Bh:n har också en sidvinge under armen vilket ger en slätande effekt och den skyddar också dina kläder. Vi har även svept in resårbandet under bysten. Perfekt för dig som är extra känslig och inte vill känna resår direkt mot huden. Mer info. 

COOLING BH MED BYGEL

Ovadderad t-shirt-bh för en slät, osynlig sömlös look under kläderna. Dekorativa axelband och spetsdetaljer mellan bysten och i rygg lyfter designen. Ger fin rund form och bra lyft till bysten. Mer info. 

COOLING BH MED BYGEL

Ovadderad t-shirt-bh för en slät, osynlig sömlös look under kläderna. Ger rund form och mjukt lyft till bysten. Mer info. 

Tack vare materialets unika egenskaper har vi därför valt att inte fodra eller vaddera våra Keep Fresh produkter. På så vis kan du njuta av den härliga känslan av Keep Fresh och dess effekter direkt mot din hud, för materialet är inte bara praktiskt, det är också otroligt behagligt mot huden.

Är du osäker på vilken bh som passar just dig och dina behov, eller vilken storlek du ska ha, kontakta vår kundtjänst. De är experter på att hjälpa kvinnor över telefon, via mejl eller chatt att hitta den perfekta bh:n.

Skriv en kommentar

Plain text

  • Inga HTML-taggar tillåtna.
  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt till länkar.
  • Rader och stycken bryts automatiskt.