Gästbloggare | Miss Mary of Sweden
Hoppa till huvudinnehåll
Refunded Returns

Varningsmeddelande

The subscription service is currently unavailable. Please try again later.

Gästbloggare

Utsikt från ett takfönster – eller kanske inte…

Nya utmaningar med Lars Wallin

Miss Marys provsömmerska Eivor delar med sig av sina personliga erfarenheter av designsamarbetet med Lars Wallin som nu är tillbaka med en ny exklusiv kollektion. Följ med oss när våra provsömmerskor gav sig in på utmaningen av att skapa något helt nytt.

Hjärngympa bland underkläder

En ny kollektion kommer till

I del sju i serien ”I huvudet på en sömnadstekniker” beskriver vår provsömmerska Eivor Fast om hur det går till när en ny underklädeskollektion föds. Följ med oss bakom kulisserna på Miss Marys designavdelning och sysal i Borås där kreativiteten flödar för fullt.

Maskinerna tar över!

Det är inte utan att jag ibland kan känna mig näst intill som ett fossil, eller i alla fall en dinosaurie – jag menar, hur många kan ärligen säga att de känner en provsömmerska? Eller en sömmerska över huvud taget?? 

Spetsar och spetskompetens…

Har ni någon gång tänkt på hur spetsar på underplagg är gjorda? Jag menar, verkligen tillverkade. Har ni tittat noga på en spets och nästan med lupp synat var och hur olika trådar i spetsen går för att skapa dessa vackra mönster med blommor, rutor i olika former, slingor med öglor med mera?