Betalning och leverans | Miss Mary of Sweden
Hoppa till huvudinnehåll
Refunded Returns

Betalning och leverans

 

Betalning

När du handlar hos oss på Miss Mary kan du välja mellan följande betalningsalternativ

Kreditkort – vi accepterar VISA och MasterCard.  

 

Vi använder oss av auktorisation med 3D-Secure
3D-Secure teknologin är utvecklat av VISA och Mastercard och syftar till att identifiera kortinnehavaren vid köp online. Identifieringsprocessen är likvärdig den som används vid bankomatuttag och som bygger på att en personlig kod/lösenord används i samband med köpet. Med denna teknik kan kortinnehavaren vara säker på att dennes kort inte nyttjas av obehörig. Vår leverantör av betaltjänsten är DIBS, de uppfyller kraven på PCI DSS och innehar ett SSL certifikat.

Faktura – våra fakturor skickas tillsammans med varorna i paketet. På varje faktura tillkommer en faktureringsavgift på
25 SEK. Med en faktura kan du även välja att dela upp betalningen (Se Collectors villkor för faktura och konto här)

Om Collectors fakturalösning 

I samarbete med Collector Credit AB erbjuder vi faktura och delbetalning. När du väljer faktura som betalsätt får du hem dina varor innan du betalar. Du kan sedan välja att betala hela beloppet med en gång eller dela upp betalningen i mindre delar. Fakturan förfaller i slutet av månaden efter, du har alltså upp till 60 dagar på dig att betala fakturan. En aviavgift på 25 kronor tillkommer. 

Du kan endast beställa till din folkbokföringsadress när du väljer faktura eller delbetalning och du måste vara minst 18 år gammal vid beställningstillfället. När du fått fakturan kan du välja att delbetala upp till 12 månader genom att betala in det lägsta belopp som är angivet på fakturan. Vid delbetalning tillkommer en ränta på 19,2 procent per år. 

En mindre kreditprövning görs som i vissa fall vilket innebär kreditupplysning. Vid försenad eller utebliven betalning debiteras en förseningsavgift på 60,00 kronor samt dröjsmålsränta på 2,5% per månad procent. 

För att se fullständiga villkor för Collectors faktura se länkarna nedan: 

Allmänna villkor för faktura och kontokredit 

Standardiserad Europeisk konsumentkreditinformation 

Återbetalning Du som har betalt din faktura men ändå ångrat ditt köp har ett tillgodohavande hos Collector. För återbetalning av tillgodot behöver vi kontaktuppgifter och kontouppgifter från dig, vi lagrar inte dessa uppgifter i samband med din betalning. Maila dina uppgifter till refund@collector.se eller ring till 010 - 161 01 00. Du kan även besöka oss på http://collector.se 

Leveranser

Miss Mary erbjuder följande leveransalternativ

Leverans per post – du betalar endast 39,90 kr för att få din beställning hemskickad per post. Leverans sker inom 5-7 arbets dagar från det att vi har bekräftat din beställning. I de fall storleken på ditt paket tillåter det kommer det att lämnas i din brevlåda. Får paketet ej plats i brevlådan kommer du att få en avi som talar om att paketet finns att hämta på ditt utlämningsställe. I de fall produkten ej är tillgänglig för leverans framgår detta när du genomför köpet, respektive i den orderbekräftelse som du får efter genomfört köp. Du har alltid rätt att häva köpet om du inte vill vänta på restnoterade varor. För att häva ett, kontakta vår kundtjänst.

Paket som inte hämtas ut – för alla paket som inte lösts ut från utlämningsstället debiteras kunden en avgift på 150 kr. Avgiften motsvarar de faktiska kostnaderna för frakt, expeditionsavgift och hantering.

Expressleverans – vill du ha din beställning riktigt snabbt kan vi erbjuda dig en expressleverans med DHL till kostnaden av 125 kr. Paketet levereras då till din hemadress med DHL bud inom 3 dagar från det att vi bekräftat din beställning. Notera att Expressleverans endast kan ske av varor som finns i lager.

Outside Sweden - If you dont live in Sweden, but in any other country in the European Union, you can order from us at www.missmary.eu